02 okt 2024

De nieuwe RI&E tool is beschikbaar!

In de Installatietechniek is veilig en gezond werken cruciaal voor het leveren van goed werk. Daarom moet ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft, volgens de Arbowet een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hebben. De RI&E vormt het fundament van het arbobeleid in jouw bedrijf. ArboTechniek ondersteunt hierbij door het aanbieden van de erkende branche-RI&E in de nieuwe tool CHEPP.

Waarom een nieuwe RI&E tool?

De nieuwe RI&E-tool maakt het nog eenvoudiger om alle risico’s binnen jouw bedrijf of projectlocatie op één plek in kaart te brengen. In de nieuwe tool kunnen risico’s bijvoorbeeld nog duidelijker in beeld worden gebracht door foto’s te uploaden en er aantekeningen in te plaatsen. In de tool zijn ook koppelingen met o.a. het basis wettenbestand opgenomen.

De nieuwe tool is sneller, en is ook beschikbaar als iOS en Android app, waardoor je er lekker mee werkt op je tablet of telefoon.

Voor wie is de tool?

De RI&E-tool is gratis beschikbaar voor ieder bedrijf dat is aangesloten bij Wij Techniek. Heb je nog geen account bij Wij Techniek, kijk dan hier voor meer informatie.

Hoe je de nieuwe tool gebruikt, zie je in de stap-voor-stap instructie op de website. Kom je er ook dan niet helemaal uit, neem dan contact op via info@arbotechniek.nl.

Ga hier naar CHEPP

Download hier de iOS of de Android app.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en ondersteuningsmogelijkheden? Abonneer je dan op onze algemene nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief