19 sep 2024

Binnenkort live: de Schadelijke Stoffen Assistent

Heb jij al een overzicht van alle producten in je bedrijf waar schadelijke stoffen in zitten? En weten jouw medewerkers met welke stoffen zij werken en hoe zij dit veilig kunnen doen? Blootstelling aan gevaarlijke stoffen is een ‘onzichtbare ziekmaker’. De gevolgen kunnen direct optreden, maar zijn vaak pas in een later stadium merkbaar.

Om ervoor te zorgen dat iedereen het werk veilig kan organiseren en kan voldoen aan de wet- en regelgeving hebben we samen met bedrijven in de branche de Schadelijke Stoffen Assistent ontwikkeld! Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten! De komende maanden gaat hij live!

De Schadelijke Stoffen Assistent (SSA) is een eenvoudige en gratis tool die op maat is gemaakt voor zowel de Installatietechniek als de Bouw&Infra en die helpt om veilig en volgens de Arboregels te werken met gevaarlijke stoffen.

Webinar Schadelijke Stoffen Assistent
Meer weten? Op 24 oktober a.s. organiseren we om 15.00 uur samen met de Bouw&Infra een webinar over de Schadelijke Stoffen Assistent. Meld je nu alvast hier aan!

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief